Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του Τζάνειου νοσοκομείου ο δράστης

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του Τζάνειου νοσοκομείου ο δράστης

Ο 39χρονος αρνείται να συνεργαστεί με τους γιατρούς - «Είναι ένα τσογλάνι που θα έπρεπε να σαπίσει στη φυλακή μέχρι τα βαθιά γεράματα», είπε ο Γιαννακός

Μετά το εξιτήριο από το Αττικόν και την άρνηση των φυλακών Κορυδαλλού να μπει στο νοσοκομείο του σωφρονιστικού ιδρύματος, ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους νοσηλεύεται στο Τζάνειο. Ωστόσο, και εκεί αρνείται να συνεργαστεί με τους γιατρούς και γι' αυτό τον έχουν δέσει με ιμάντες στο κρεβάτι του.

Ο 39χρονος δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος και σπάει πράγματα στο δωμάτιό του, ωστόσο οι γιατροί επιμένουν πως είναι καλά στην υγεία του, εξήγησε στην εκπομπή «Live News» του Mega ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

«Είναι θλιβερό να ασχολείται όλο το κράτος επί 10 μέρες με ένα στυγνό δολοφόνο και αν μου επιτρέπεται ένα τσογλάνι που θα έπρεπε να σαπίσει στη φυλακή μέχρι τα βαθιά γεράματα. Το ΕΣΥ έχει να κάνει πιο σπουδαία πράγματα.», είπε ο Γιαννακός και συνέχισε:

«Ενώ είναι καλά στην υγεία του, δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος. Σπάει τους ορούς, τον έχουν καθηλώσει με ιμάντες, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο και ταυτόχρονα προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα. Είναι γνωστή η τακτική του, θέλει αν καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο με ψυχιατρική γνωμάτευση. Είναι καλά στην υγεία του και επιτέλους να γυρίσει πίσω στις φυλακές να μάς αφήσει κι εμάς ήσυχους να κάνουμε τη δουλειά μας».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, θεωρεί ότι ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους προσπαθεί να κοροϊδέψει τους πάντες: «Πετάει τους ορούς και φωνάζει συνέχεια λέγοντας "θέλω να φύγω". Κάνει σα να μην θυμάται τίποτα. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά. Μην ξεχνάτε ότι οι ίδιοι οι ψυχίατροι είπαν ότι έχει μία χειριστική συμπεριφορά».