Ιερέας χαστούκισε και έσπρωξε γυναίκα στον κεντρικό δρόμο της Νέας Μάκρης

Ιερέας χαστούκισε και έσπρωξε γυναίκα στον κεντρικό δρόμο της Νέας Μάκρης

Πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν το θύμα, την παρότρυναν να καταγγείλλει το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά αρνήθηκε

Ένα πραγματικά εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου στην περιοχή της Νέας Μάκρης μεταξύ ενός ιερέα και μιας γυναίκας που τον συνόδευε.

Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής στο ekklisiaonline.gr, γύρω στις 11:45 το πρωί της Πέμπτης περαστικοί και πελάτες σε καταστήματα στον κεντρικό δρόμο της Νέας Μάκρης έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού βίας μεταξύ κληρικού κοντά στην ηλικία των 50 ετών και γυναίκας. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει αυτόπτης μάρτυρας, είδε τον ιερέα να περπατά με τη γυναίκα (άγνωστο ποια ήταν η σχέση τους) και να έχουν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό. Μετά από λίγα λεπτά εμβρόντητοι οι περίοικοι και περαστικοί είδαν τον ιερέα να χαστουκίζει με δύναμη τη γυναίκα, η οποία σάστισε και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο.

Αμέσως μια παρέα που καθόταν σε φούρνο κοντά στο σημείο, πήγε κοντά στη γυναίκα ρωτώντας την αν χρειαζόταν βοήθεια και τη βοήθησαν να κάτσει σε ένα παγκάκι, ενώ προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον ιερέα που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση. Η γυναίκα ανέφερε στην παρέα, πως είχε συνοδέψει τον ιερέα στη Μονή του Αγίου Εφραίμ για προσκύνημα μαζί και με άλλους πιστούς από ενορία, που είχαν έρθει με πούλμαν, αλλά δυσαρεστήθηκε ο ιερέας για κάτι που ξέχασε να πάρει μαζί της η γυναίκα από το Μοναστήρι και αυτός ήταν ο λόγος που ξέσπασε πάνω της. Οι άνθρωποι παρότρυναν την γυναίκα, η οποία έκλαιγε, να κάνει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα που είναι κοντά, αλλά εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια.