Δύο παιδιά στην Πάτρα περίμεναν τον πατέρα τους να τα πάει στο σχολείο και τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι

Δύο παιδιά στην Πάτρα περίμεναν τον πατέρα τους να τα πάει στο σχολείο και τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι

Η πρώην σύζυγος του 46χρονου είχε συμφωνήσει να τα πάει αυτός στο σχολείο σήμερα και τα άφησε έξω από το σπίτι χωρίς να φανταστεί, τι είχε συμβεί

Σοκ προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση για τον εντοπισμό ενός νεκρού 46χρονου μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Οβρυάς, ενώ όπως αποδείχτηκε, ο άτυχος άνδρας ήταν και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, τον οποίο και αντίκρυσαν τα παιδιά του να κείτεται στο πάτωμα.

Τα παιδιά έφτασαν στο σπίτι στην οδό Πολυτεχνείου συνοδευόμενα από την μητέρα τους, η οποία είχε συμφωνήσει με τον πρώην σύζυγό της να τα πάει αυτός στο σχολείο και περίμεναν έξω από το σπίτι τον πατέρα τους για να τα πάει στο σχολείο, δίχως να φαντάζονταν τι συνέβαινε πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού, όπως αναφέρει το pelop.gr. Τα παιδιά περίμεναν αρκετή ώρα έξω από το σπίτι και όταν δεν είδαν τον πατέρα τους να βγαίνει, αποφάσισαν να μπουν μέσα, για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Αυτό που είδαν, τα σόκαρε, καθώς ο 46χρονος κείτονταν νεκρός στο πάτωμα. Τα δύο παιδιά άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, με τους γείτονες να σπεύδουν και να ειδοποιούν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Η κηδεία του 46χρονου θα γίνει αύριο Παρασκευή και ώρα 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τριταίας.