Στο νοσοκομείο Ρίου διακομίστηκε η 42χρονη ασθενής με μηνιγγίτιδα από την Αμαλιάδα

Στο νοσοκομείο Ρίου διακομίστηκε η 42χρονη ασθενής με μηνιγγίτιδα από την Αμαλιάδα

Η γυναίκα με καταγωγή από την Ινδία πήγε δύο φορές στο νοσοκομείο Αμαλιάδας με υψηλό πυρετο και πόνους, μέχρι να εντοπίσουν οι γιατροί την μικροβιακή νόσο

Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε η 42χρονη από την περιοχή της Αμαλιάδας, η οποία διαγνώστηκε με μικροβιακή μηνιγγίτιδα.

Οι πληροφορίες που επικαλείται το patrisnews.gr, αναφέρουν πως η 42χρονη με καταγωγή από την Ινδία που ζει τα τελευταία χρόνια στην Ηλεία και εργάζεται στο συσκευαστήριο μεγάλης επιχείρησης στο Χάβαρι, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με πόνους στην κοιλιά και υψηλό πυρετό και πήγε χθες βράδυ στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου και της έγιναν μια σειρά από εξετάσεις και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο. Λίγη ώρα αργότερα η 42χρονη πήγε ξανά στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, εκεί οι γιατροί της έκαναν έναν δεύτερο γύρο εξετάσεων, όπου και διαπιστώθηκε πως πάσχει από μικροβιακή μηνιγγίτιδα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ανδρέας Παπανδρέου» του Πύργου και λόγω της σοβαρότητάς της οι γιατροί έκριναν, πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.