Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: Η σχέση της Λορέλα του Κολωνού με την 25χρονη Μαρία

Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: Η σχέση της Λορέλα του Κολωνού με την 25χρονη Μαρία

Αδελφή θύματος κατήγγειλε το κύκλωμα μαστροπείας - Τι λέει η μητέρα ανήλικης που έμπλεξε στα «δίχτυα» και των δύο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών που εξάρθρωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία και τη σχέση της 25χρονης Μαρίας, η οποία μαζί με πέντε ακόμα άτομα εξωθούσαν σε πορνεία τα κορίτσια, λαμβάνοντας χρηματικά ανταλλάγματα από τους πελάτες τους, με την 31χρονη προφυλακισμένη Λορέλα από τον Κολωνό, η οποία φέρεται να διεύθυνε το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου.

Η 25χρονη Μαρία φέρεται να «στρατολογούσε» τις κοπέλες από κέντρα διασκέδασης. «Πήγε η κόρη μου με τις φίλες της σε κλαμπ και αυτή ψάρωνε τα κορίτσια. ''Εδώ περνάμε καλά, εδώ δεν πληρώνουμε, εδώ έχουμε τα πάντα, πολυτέλειες", έτσι έδειχνε ότι είναι ουάου» υποστήριξε μητέρα ανήλικης μιλώντας στο Star. «Ήθελε να κλείσει ραντεβού και στην κόρη μου, αλλά δεν το δέχτηκε, της είπε ότι δε θέλει να τα κάνει αυτά» συνέχισε.

Η συλληφθείσα κανόνιζε τα ραντεβού των κοριτσιών με τους πελάτες σε ξενοδοχεία του κέντρου, ακόμα και μέσα σε γραφεία. Πελάτες ήταν ακόμα και παντρεμένοι, που φαίνεται να γνώριζαν τις ηλικίες των κοριτσιών, που έκλειναν τα ραντεβού. Πλήρωναν μέχρι 500 ευρώ για κάθε συνεύρεση, ενώ οι ανήλικες έδιναν προμήθεια στην 25χρονη απο 50 μέχρι και 100 ευρώ. Η μητέρα της ανήλικης που μίλησε στο Star, είπε ότι «της είπε "με όποιν πελάτη να πας, θα μου δίνεις 50 ευρώ". Ήθελε να της κλείσει ραντεβού, αλλάη κόρη μου δεν το δέχθηκε, της είπε ότι δεν θέλει να τα κάνει αυτά».

H κόρη της είχε την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο τόσο της 25χρονης, η οποία ηγείται του νέου κυκλώματος, αλλά και αυτού της Λορέλα του Κολωνού. Η γυναίκα αυτή φέρεται να είχε καταγγείλλει από τότε, ότι υπήρχε ένα μεγαλύτερο κύκλωμα από αυτό της 31χρονης που εξαρθρώθηκε. Η Λορέλα και η 25χρονη φέρονται να γνωρίζονται μεταξύ τους και μεταξύ άλλων ερευνάται αν η μία γνώριζε στην άλλη ανήλικα κορίτσια, προκειμένου να τα εξωθούν στην πορνεία και να βγάζουν χρήματα.

Στο κόλπο ήταν και ο Κ.Ζ., ο 24χρονος σύντροφος της 25χρονης Μαρίας, ο οποίος είχε τον ρόλο του μεταφορέα και πήγαινε τις ανήλικες στα ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Τον ίδιο ρόλο είχε και ο 54χρονος με τα αρχικά Ρ.Ε.. Μάλιστα το επάγγελμα του ήταν επαγγελματίας οδηγός ταξί. Το κουβάρι της νέας αυτής νοσηρής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 22χρονη αδελφή ανήλικου θύματος την αποκάλυψε στις Αρχές.

Η νεαρή κοπέλα άρχισε να υποψιάζεται, ότι κάτι συμβαίνει με τη μικρή της αδελφή, καθώς έλειπε αδικαιολόγητες ώρες από το σπίτι και το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να έχει περίεργη συμπεριφορά. Η κοπέλα βρήκε την ευκαιρία και έψαξε το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης αδελφής της, με αποτέλεσμα να δει μηνύματα στο instagram. Αφορούσαν ερωτικά ραντεβού με άνδρες, τα οποία τις έκλειναν άλλοι, μεταξύ των οποίων και η 25χρονη αρχηγός, που μάλιστα όπως προέκυπτε από τα μηνύματα, την είχε συνοδέψει σε ένα από τα ραντεβού. Η κοπέλα πήγε σοκαρισμένη στην Αστυνομία έχοντας στα χέρια της όλες τις συνομιλίες και κατήγγειλε τα πάντα στις Αρχές.