Γιάννης Ξανθόπουλος για το θανατηφόρο τροχαίο: «Κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε»

Γιάννης Ξανθόπουλος για το θανατηφόρο τροχαίο: «Κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε»

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο που φέρεται να παραβίασε Stop και να οδήγησε τον τραγουδιστή σε λάθος χειρισμό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, στο Μενίδι με αποτέλεσμα το θάνατο ενός 19χρονου και τον τραυματισμό ενός φίλου του θύματος.

Στην εκπομπή «Tlive» του Alpha προβλήθηκε ένα βίντεο το οποίο και δείχνει από μια άλλη γωνία το αυτοκίνητο του νεαρού τραγουδιστή να κάνει ελιγμό και να πέφτει πάνω στο λευκό όχημα με τους δυο 19χρονους στο Μενίδι.

Σε αυτό το στιγμιότυπο, λοιπόν, φαίνεται και το αυτοκίνητο που πετάχτηκε μπροστά του και αναγκάστηκε να κάνει τον ελιγμό και όλα να συμβούν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έσπευσε και να βοηθήσει δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Άκουσα το θόρυβο και κινήθηκα προς το συμβάν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά. Είδα τον τραγουδιστή να έχει συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν… κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε».

Στη συνέχεια του Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και ο ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης, ο οποίος ανέφερε πως ο τραγουδιστής θα πρέπει να πήγαινε με τουλάχιστον 80 χιλιόμετρα, σε δρόμο με όριο τα 50, και γι αυτό δεν πρόλαβε καν να φρενάρει. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως τόσο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος όσο και εκείνο που βρίσκονταν οι δυο 19χρονοι έγιναν σμπαράλια.