Θανατηφόρο τροχαίο στο Μενίδι: Σε σοκ ο Γιάννης Ξανθόπουλος – Παρακολουθείται από ψυχολόγο

Θανατηφόρο τροχαίο στο Μενίδι: Σε σοκ ο Γιάννης Ξανθόπουλος – Παρακολουθείται από ψυχολόγο

Ο τραγουδιστής που είχε τραυματιστεί ελαφρά, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Γιάννης Ξανθόπουλος μετά το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη την περασμένη Τρίτη.

Ο νεαρός τραγουδιστής που τραυματίστηκε ελαφρά πήρε εξιτήριο πριν από λίγη ώρα από το νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα του δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει, ότι έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος. Όπως δήλωσε στην εκπομπή Το Πρωινό, είναι σοκαρισμένος από το τραγικό περιστατικό: «Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ, ο γιος μου είναι καλά, αλλά δε μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος, με αυτό που έπαθε… άστο! Ο άλλος που βγήκε από το STOP, αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω», ανέφερε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο τραγουδιστής είχε τραυματιστεί ελαφρά και παρακολουθείται από ψυχολόγο, όπως ανέφερε η μητέρα του στην εκπομπή Πάμε Δανάη: «Τι να πω, δεν μπορώ να μιλήσω. Δόξα τω Θεώ, είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα πώς να είναι; Πώς να είναι το παιδί μου... Είναι ζωντανός. Μίλησε με τον ψυχολόγο που του μιλάει... Δεν είναι καλά. Χτύπησε λίγο στα πόδια του.. Χαίρομαι που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι για τους άλλους. Ευτυχώς που ήταν μόνο του στο αμάξι, ποιος ξέρει τι θα γινόταν», δήλωσε η μητέρα του τραγουδιστή.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητό του, όταν ο οδηγός ενός άλλου οχήματος παραβίασε το STOP και βγήκε στην Δεκελείας μπροστά του. Ο τραγουδιστής, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο 19χρονος συνοδηγός, ενώ ο συνομήλικος του οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.