Υπόθεση παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: «Η οικογένεια είναι ιδιωτική» λέει ο 45χρονος – «Δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξιά»

Υπόθεση παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: «Η οικογένεια είναι ιδιωτική» λέει ο 45χρονος – «Δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξιά»

Ο πατέρας της οικογένειας που ζει σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία για τα εξαφανισμένα από την δημοσιότητα παιδιά του

Με την φράση «η οικογένεια είναι ιδιωτική» προσπάθησε να δικαιολογήσει ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία την εξαφάνιση από τα φώτα της δημοσίοτητας των παιδιών του.

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, στη φάση που είμαι, πρέπει να κάνω και έρανο, για να πάρω κάρτα για το τηλέφωνό μου. Δεν έχω ούτε χρήματαν ούτε τίποτα» είπε μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Το Πρωινό». «Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά, να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα» συνέχισε, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται για έρευνα του ενδεχόμενου της αιμομιξίας, απάντησε ότι «δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξιά» και για την εισαγγελική εντολή να δώσει γεννετικό υλικό, είπε, ότι δεν έδωσα dna, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Όσον αφορά την απαγόρευση να δει το 15χρονο παιδί του που βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο 46χρονος είπε ότι «πήγα στο Παίδων, αλλά δεν μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό. Ελπίζω να το τιμωρήσει ο κόσμος».