Φρίκη στο Μενίδι: Μαθητές Γυμνασίου ασέλγησαν σε 12χρονο μαθητή

Φρίκη στο Μενίδι: Μαθητές Γυμνασίου ασέλγησαν σε 12χρονο μαθητή

Οι γονείς του θύματος προκάλεσαν φασαρία στο σχολείο, με την Αστυνομία να επεμβαίνει και τους φερόμενους ως δράστες να συλλαμβάνονται

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι δύο μαθητές στο 7ο Γυμνάσιο Αχαρνών κακοποίησαν σεξουαλικά μικρότερο μαθητή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το efoni.gr, αλλά και μαρτυρίες μαθητών του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών, την περασμένη Παρασκευή δύο ανήλικοι μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου αφού κορόιδεψαν έντονα μικρότερο συμμαθητή τους, μετά το πέρας των μαθημάτων προέβησαν σε εξευτελιστικές πράξεις απέναντι στον 12χρονο μαθητή. Αρχικά του αφαίρεσαν τόσο τα ρούχα, όσο και τα εσώρουχα του και στη συνέχεια ασέλγησαν σε βάρος του.

Ο 12χρονος ενημέρωσε τους γονείς του και χθες Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου εκείνοι βρέθηκαν στο σχολείο για να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τους ανήλικους δράστες, που ασέλγησαν σε βάρος του παιδιού τους. Οι γονείς προκάλεσαν μεγάλη φασαρία και ήρθαν σε ρήξη τόσο με τους φερόμενους ως δράστες, όσο και με την διευθύντρια του σχολείου, ενώ αναγκάστηκε να παρέμβει η Αστυνομία, προχωρώντας σε προσαγωγή των γονέων όσο και της διευθύντριας στο τμήμα. Oι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στο κρατητήριο.

Σήμερα Τρίτη οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου έκλεισαν το σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ενδοσχολική βία.