Φρίκη και αποτροπιασμός για τον 78χρονο που βίαζε επί 7 χρόνια την εγγονή του στο Κερατσίνι

Φρίκη και αποτροπιασμός για τον 78χρονο που βίαζε επί 7 χρόνια την εγγονή του στο Κερατσίνι

Ο δράστης φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη στο σπίτι της οικογένειας στο Κερατσίνι, ενώ βρισκόταν μέσα η μητέρα και η γιαγιά του κοριτσιού

Μία φρικτή υπόθεση βιασμού ανήλικης στο Κερατσίνι ερευνούν οι αρχές, με δράστη τον 78χρονο παππού της 16χρονης σήμερα κοπέλας, την οποία φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 της χρόνια.

Σοκ προκαλεί ακόμη το γεγονός, ότι ο δράστης φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη στο σπίτι της οικογένειας στο Κερατσίνι, ενώ βρισκόταν μέσα η μητέρα και η γιαγιά του κοριτσιού. Σύμφωνα μάλιστα με το ενημερωτικό της Αστυνομίας, ο ηλικιωμένος είχε την επίβλεψη του κοριτσιού.

Ο 78χρονος κατηγορείται, ότι τουλάχιστον από το 2017, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 9 ετών, εξανάγκαζε την ανήλικη εγγονή του σε «ανοχή γενετήσιων πράξεων». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κορίτσι κάποια στιγμή βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει τα πάντα στη μητέρα της, η οποία κατήγγειλε τον πατέρα της.

Έτσι, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας τον συνέλαβαν δυνάμει εντάλματος και τον οδήγησαν ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά.