Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Σοκαριστικές καταγγελίες σε βάρος του κρεοπώλη για κακοποίηση ζώων

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Σοκαριστικές καταγγελίες σε βάρος του κρεοπώλη για κακοποίηση ζώων

Μέλος φιλοζωικής οργάνωσης περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την αντίδρασή του σε καταγγελία σε βάρος τους για κακοποίηση δύο κυνηγόσκυλων που είχε στην κατοχή του

Την ώρα που ο 51χρονος κρεοπώλης επιμένει, ότι είναι αθώος για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, το φως της δημοσιότητας βλέπουν καταγγελίες εις βάρος του και για κακοποίηση ζώων.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν, όταν έγινε μία καταγγελία, ότι ο 51χρονος είχε στο σπίτι του δύο σκυλιά σε άθλια κατάσταση. Το μέλος φιλοζωικής οργάνωσης του Μεσολογγίου, Ελένη Σόμπολου, είπε στην εκπομπή Live News: «Πήγαμε να δούμε τι γίνεται. Έβγαλε ο εθελοντής φωτογραφίες. Ήταν δύο κυνηγόσκυλα μέσα σε κλουβιά, δεμένα, χωρίς νερό και χωρίς φαγητό σε άθλιες συνθήκες. Αυτό έγινε στις 12 Ιουνίου του 2023. Βρήκα το τηλέφωνο και του είπα, πως υπάρχει καταγγελία για τα ζώα. Μου είπε "ζώα είναι, έτσι πρέπει να είναι, σε αυτές τις συνθήκες" και μου κλείνει το τηλέφωνο. Στείλαμε την Αστυνομία και έκανε απλώς έναν έλεγχο. Δεν έλεγξε ούτε τις συνθήκες των ζώων, ούτε τίποτα».

Η κ. Σόμπολου συνέχισε την περιγραφή των γεγονότων λέγοντας: «Μετά από 2-3 μέρες περιμέναμε μήπως αλλάξει κάτι ή όχι. Πήγα την επόμενη μέρα στο κρεοπωλείο και με ρώτησε ποια είμαι, ενώ με κοιτούσε άγρια. Του είπα και μου είπε, πως "τα ζώα, είναι ζώα". Κρατούσε τον μπαλτά και συνέχιζε να κοπανάει το κρέας. Δεν μου έδινε σημασία. Τον ρώτησα τι θα κάνουμε με τα ζώα και μου είπε, πως τίποτα δεν θα έκανε. Ήθελε να με φοβίζει με τον μπαλτά. Ήταν πολύ νευρικός».

Τέλος, η κ. Σόμπολου είπε, πως έχει ακουστεί στο Μεσολόγγι, ότι ο κρεοπώλης πήγαινε και σκότωνε τα γέρικα σκυλιά, όταν κάποιος του το ζητούσε, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη καταγγελία, αλλά ερευνάται.