Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Το κινητό του ήταν ανοιχτό σε κάποια εφαρμογή κατά τη διαδρομή με τον κρεοπώλη»

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Το κινητό του ήταν ανοιχτό σε κάποια εφαρμογή κατά τη διαδρομή με τον κρεοπώλη»

Τι έχει προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου - Ποιος άκουγε την συνομιλία του Μπάμπη με τον 51χρονο

Στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι βρέθηκε σήμερα η οικογένεια του 31χρονου και συγγενείς του και άφησαν λευκά λουλούδια και αναμμένα καντηλάκια.

Στο μεταξύ, η κηδεία του μετατίθεται, καθώς ο γενετικός έλεγχος της σορού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δε θα έχει ολοκληρωθεί ούτε αύριο. Την ίδια ώρα, ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε, ότι ήδη υπάρχει η σορός, η οποία μπορεί να «μιλήσει» και να συμπληρώσει πολλά κενά του παζλ. Ακόμη, αποκάλυψε ότι το κινητό του 31χρονου ήταν ανοιχτό σε κάποια εφαρμογή κατά την διάρκεια της διαδρομής που έκανε με το αυτοκίνητο του 51χρονου κατηγορούμενου, για να ακούγεται σε κάποιον η συνομιλία που είχε με τον κρεοπώλη.

«Εάν βρεθεί και το όπλο και το τηλέφωνο, επίσης θα είναι πολύ σημαντικά. Και βέβαια έχουμε και κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ επιβεβαιωνόμαστε, όσοι λέμε από την πρώτη μέρα, ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε. Γιατί έχει αποδειχθεί από την άρση του απορρήτου, ότι το τηλέφωνο του Μπάμπη κατά τη διάρκεια της διαδρομής, που ήταν μαζί με τον φερόμενο ως δράστη, που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν σε συνεδρία, ήταν ανοιχτή η γραμμή σε κάποια εφαρμογή» είπε αρχικά.

Συνέχισε δε τονίζοντας, ότι «αυτό σημαίνει, ότι ο Μπάμπης το είχε ανοιχτό, για να ακούει κάποιος, χωρίς να το αντιληφθεί ο κρεοπώλης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή και από τις διωκτικές αρχές, αν είχε το τηλέφωνό ο Μπάμπης, είπε "δεν ξέρω, δεν το είδα". Που σημαίνει, ότι η συνεδρία την οποίαν είχε ο Μπάμπης, δεν ήταν για να μιλάει ο Μπάμπης, απλώς το είχε ανοιχτό, για να ακούγεται η συνομιλία».

Όσον αφορά στο τρίτο άτομο, το οποίο ήταν σε αυτή τη συνομιλία, ο κ. Τσούκαλης είπε: «Υπάρχει κι ένα άτομο, το οποίο είναι μέσα στον πυρήνα της παρέας, το οποίο δεν έχει καταθέσει ακόμη. Ενδεχομένως να είναι αυτό, ενδεχομένως και κάποιο άλλο. Πάντως, αν ήταν έτσι ανοιχτή η γραμμή του Μπάμπη με κάποια εφαρμογή, το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης του Μπάμπη».

Όπως είπε επίσης ο κ. Τσούκαλης, από τη σορό, όσο κι αν έχουν περάσει οι μέρες και όσο ιδιαίτερες κι αν ήταν οι συνθήκες στην περιοχή από υγρασία, θα μπορέσουν να υπάρξουν στοιχεία και από το DNA. «Μην ξεχνάμε, ότι υπάρχουν και άλλα συντριπτικά στοιχεία. Τα ψέματα και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος σε κάθε καινούργια κατάθεση έλεγε και κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε.