Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» το τετράδιο του Μπάμπη με τα χρωστούμενα

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» το τετράδιο του Μπάμπη με τα χρωστούμενα

Βρέθηκε στο σπίτι του λογισμικό αναζήτησης κρυπτονομισμάτων

Μετά τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, οι αρχές έχουν στρέψει τώρα τις έρευνες στα κίνητρα της στυγερής αυτής δολοφονίας, την ώρα που ο 51χρονος κρεοπώλης επιμένει, πως δεν τον σκότωσε εκείνος.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του θύματος, όπου και εντόπισαν ένα τετράδιο, που περιείχε σημειώσεις και ονόματα ανθρώπων, στους οποίους είχε δανείσει διάφορα χρηματικά ποσά. Συγκεκριμένα, στο τετράδιο αυτό ο Μπάμπης έγραφε ημερομηνίες, αριθμούς, τοποθεσίες και ονόματα ανθρώπων, στους οποίους φέρεται να είχε δανείσει συνολικά πάνω από 60.000 ευρώ. Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα είναι κι εκείνο του κρεοπώλη.

Τα άτομα που αναφέρονται στο τετράδιο του 31χρονου, έχουν κληθεί να καταθέσουν εκ νέου, όχι γιατί θεωρούνται ύποπτα, αλλά για να διαπιστωθεί τι είδους οικονομικές δραστηριότητες είχαν με τον Μπάμπη. Οι Αρχές κατέσχεσαν επίσης κινητά τηλέφωνα κι ένα laptop, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μηχάνημα παραγωγής κρυπτονομισμάτων, που βρέθηκε στο σπίτι του 31χρονου και ήταν συνδεδεμένο μέσω εφαρμογής με τα κινητά του τηλέφωνα. Σύμφωνα με το Mega, πλέον αρχίζει και εξετάζεται το σενάριο πώλησης κρυπτονομισμάτων και να εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση.

«Ο Μπάμπης έψαχνε λίρες»

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του 31χρονου, στην απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε, πως το θύμα ασχολιόταν με κυνήγι θησαυρού. «Συνεργαζόταν με κάποιον από το Αιτωλικό και με κάποιον από το Αγρίνιο. Τα ονόματά τους δε μου τα είπε, αλλά μου είπε, ότι είχαν πάει σε ένα πηγάδι στην περιοχή των ΤΕΙ, κοντά σε μία εκκλησία με μηχάνημα. Ήθελε να αγοράσει ένα μηχάνημα για 1.300 ευρώ», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του.