Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Φυσίγγια ίδια με αυτό που τον σκότωσε βρέθηκαν στην τσέπη του Μπάμπη

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Φυσίγγια ίδια με αυτό που τον σκότωσε βρέθηκαν στην τσέπη του Μπάμπη

Προτεραιότητα για την ΕΛ.ΑΣ. να βρεθεί το φονικό όπλο - Το «τεφτέρι» με τα δανεικά και τα... bitcoin

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου στο Μεσολόγγι, ενώ όσο καρατάει το στόμα του κλειστό ο 51χρονος κατηγορούμενος, τόσο πληθαίνουν τα ερωτηματικά.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Live News ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «εκτός από την τάπα, βρέθηκε και το φυσίγγι, που μάλλον ρίχτηκε από κάποιο όπλο, για να σκοτώσει τον Μπάμπη. Επίσης, στην τσέπη του Μπάμπη βρέθηκαν κι άλλα φυσίγγια» σπεύδοντας να διευκρινίσει, ότι «τα φυσίγγια που βρέθηκαν στην τσέπη του Μπάμπη, είναι το ίδιο φυσίγγι που βρέθηκε άδειο».

Συμπλήρωσε δε, ότι «είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί η καραμπίνα του Μπάμπη, γιατί αν αυτό το φυσίγγι δεν ρίχτηκε από τα δύο όπλα του κρεοπώλη, αυτό πάει να πει, ότι ρίχτηκε από το όπλο του Μπάμπη ή από κάποιο τρίτο όπλο». Έτσι, προτεραιότητα αποτελεί για την ΕΛ.ΑΣ. ο εντοπισμός της καραμπίνας του θύματος.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive, στο τετράδιο στο οποίο έγραφε ο 31χρονος ποσά με τα χρέη τρίτων προς τον ίδιο, υπήρχε και το όνομα του 51χρονου κατηγορούμενου, δίπλα στο οποίο ωστόσο υπήρχε το ποσό των 3.000 ευρώ και όχι το ποσό των 17.000 ευρώ, που ισχυριζόταν η οικογένεια του Μπάμπη, ότι του χρωστούσε ο κρεοπώλης και ο οποίος υποστήριζε από την πλευρά του, ότι του είχε επιστρέψει το ποσό που χρωστούσε.

Μια άλλη πτυχή του εγκλήματος ήταν, όπως μετέδωσε ο ALPHA, ότι ο Μπάμπης Κούτσικος «κατασκεύαζε» bitcoin, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο διαδίκτυο, αλλά δεν υπάρχουν σε φυσική μορφή και είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, λόγω της αλλαγής της ισοτιμίας του κρυπτονομίσματος με το ευρώ, δεν αποκλείεται ο Μπάμπης να κέρδιζε για ένα bitcoin περίπου 37.000 ευρώ.