Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου στην περιοχή Ευαγγελίστρια

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου στην περιοχή Ευαγγελίστρια

Πρώτοι ενημερώθηκαν οι συγγενείς του για τις εξελίξεις - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια στην απολογία του κρεοπώλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς βρέθηκε σορός στην περιοχή Ευαγγελίστρια και επιβεβαιώθηκε ότι είναι του 31χρονου, ο οποίος αγνοούνταν από τις 4 Ιανουαρίου.

Πρώτοι ενημερώθηκαν οι συγγενείς του, οι οποίοι βρίσκονταν στα δικαστήρια, όπου απολογείται ο 51χρονος κρεοπώλης, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει η μητέρα του. Στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, σπεύδει ιατροδικαστής, ωστόσο από τα ρούχα που φορούσε, αναγνωρίστηκε ο 31χρονος, που βρισκόταν μέσα στο νερό στις παρυφές της λιμνοθάλασσας στην περιοχή Ευαγγελίστρια.

Εξάλλου, πρωί-πρωί από τις 7  πέρασε το κατώφλι του ανακριτή υπό άκρα μυστικότητα ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί με υπόμνημα.

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια φωνάζοντας «Πού είναι ο Μπάμπης;» ενώ την ίδια στιγμή το δικαστικό μέγαρο είχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Χρήστο Στρατουλάκο, ο 51χρονος, που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τα τελευταία 24ωρα έχει μεταφερθεί από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε ΑΤ της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο κατηγορούμενος κρεοπώλης συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό ενώ στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.