Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: «Οι αντιδράσεις μου δεν έχουν καμία σχέση με τον θάνατο του παιδιού»

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: «Οι αντιδράσεις μου δεν έχουν καμία σχέση με τον θάνατο του παιδιού»

Η 35χρονη κατηγορούμενη απάντησε σε όσα της καταλογίζουν σχετικά με τη συμπεριφορά της κατά τη νοσηλεία και μετά τον θάνατο του παιδιού

«Οι αντιδράσεις μου δεν έχουν καμία σχέση με τον θάνατο του παιδιού. Το ότι είχα κάποιες λάθος αντιδράσεις, δε σημαίνει ότι πείραξα ποτέ τρίχα του παιδιού μου, ούτε παρανυχίδα» ξέσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου με δάκρυα στα μάτια κατά τη συνέχεια της απολογίας της.

Η 35χρονη συνέχισε λέγοντας: «Την Τζωρτζινα δεν τη σκότωσα, ποτέ! Και αν δε βρω τις απαντήσεις εδώ, θα τις ψάξω στα επόμενα δικαστήρια. Αν τα καταφέρω. Μπορεί να μην τα καταφέρω και ποτέ. Την Τζωρτζινα ακόμη δεν την έχω πενθήσει, θα την πενθήσω μόνο όταν μάθω πως έφυγε. Θα φύγει από τη ζωή, όταν δικαιωθεί. Η Τζωρτζινα δεν έχει φύγει ακόμα, είναι εδώ και περιμένει δικαίωση. Θα πάω μέχρι το εξωτερικό, όπου χρειαστεί, για να μάθω. Θα πάω σε οποίο δικαστήριο χρειαστεί».

Σε δύο ερωτήσεις που της έθεσε η πρόεδρος, δεν θέλησε να απαντήσει. Η πρώτη αφορούσε την δολοφονία της γιαγιάς της από τον παππού της, λέγοντας πως «αυτό το θέμα δεν θα συμβάλει στην υπόθεση» και η δεύτερη τη μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη. Η γυναίκα αναφέρεται σε μήνυμα της που σχετίζεται με επίσκεψη της σε μια «χαρτού». «Δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα εκθέσω πολλά άτομα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κατηγορούμενη δέχτηκε και σειρά ερωτήσεων και για μηνύματα σε φίλη της, που αφορούσε τις ερωτικές της συνευρέσεις με τον εν διαστάσει πλέον σύζυγο της, μετά το θάνατο του παιδιού.

Πρόεδρος: υπερηφανεύεστε ότι βρίσκεστε ερωτικά με τον κ. Δασκαλάκη και μετά τον στέλνετε να κοιμηθεί στον καναπέ. Πως το εξηγείτε αυτό;
Πισπιρίγκου: Ήταν κάτι γνώριμο… πως μας ερχόταν η όρεξη; Ερχόταν, τι να σας πω. Δεν καταλάβαινα και τι γινόταν. Αλλά δεν έχω να δώσω κάποια εξήγηση. Καταλαβαίνω ότι φαίνεται άσχημο, μη φυσιολογικό.
Πρόεδρος: Στην ίδια συνομιλία με τη φίλη σας λέτε ότι θα βγείτε εξω το καλοκαίρι. Τι σας νοιάζει πότε θα βγείτε εξω, όταν έχετε χάσει 3 παιδιά;
Πισπιρίγκου: Γινόταν όλος αυτός ο χαμός έξω, πως θα κυκλοφορούσα, πως θα ζούσα;

Μαρία Ζαχαροπούλου