Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Γιατί παρέδωσε το κινητό του στην Αστυνομία ένας άλλος φίλος του κρεοπώλη

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Γιατί παρέδωσε το κινητό του στην Αστυνομία ένας άλλος φίλος του κρεοπώλη

Θα κληθεί ξανά να καταθέσει ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον Μπάμπη

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Κομβικής σημασίας για την εξαφάνιση του 31χρονου φαίνεται να είναι ένα «τρίτο πρόσωπο», την εμπλοκή του οποίου εξετάζει η Αστυνομία. Το πρόσωπο αυτό είτε γνωρίζει τι έχει συμβεί στον 31χρονο είτε συμμετείχε ενεργά στην εξαφάνισή του και ενδέχεται να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το κινητό του κρεοπώλη στο οποίο βρήκαν δεκάδες κλήσεις του προς έναν συγκεκριμένο αριθμό πριν από την εξαφάνιση αλλά και μετά.

Πρόκειται για έναν στενό φίλο του 51χρονου κρεοπώλη, από την περιοχή, ο οποίος κλήθηκε στην Ασφάλεια ώστε να παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, μεταδόθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega.

O κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει πέσει σε αντιφάσεις ενώ όπως αναφέρουν στα ερωτήματα που του απευθύνουν οι αστυνομικοί προβάλλει «αστείες» δικαιολογίες.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι 50χρονος αναμένεται να κληθεί εκ νέου για κατάθεση.

Οι Αρχές δείχνουν ενδιαφέρον για την επικοινωνία του κρεοπώλη με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που έγινε στις 10 το βράδυ μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Αναμένεται επίσης, να ανασυρθούν τα επίμαχα μηνύματα από το μοιραίο βράδυ. Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, από τα βίντεο φαίνονται τρία άσχετα αυτοκίνητα.

Φαίνεται όμως, και το αμάξι του κρεοπώλη και ένα ακόμα αυτοκίνητο πίσω από το τζιπ του κρεοπώλη και ερευνάται εάν το συγκεκριμένο αμάξι τον ακολουθούσε ή όχι.