Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ο αγνοούμενος και ο 51χρονος είχαν διαδικτυακό καυγά

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ο αγνοούμενος και ο 51χρονος είχαν διαδικτυακό καυγά

Οι Αρχές ανέκτησαν συνομιλίες των δύο στα social media που είχαν διαγραφεί και «καίνε» τον κρεοπώλη

Στο κινητό τηλέφωνο του 51χρονου κρεοπώλη που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο από τις 4 Ιανουαρίου Μπάμπη Κούτσικο, επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

Το κινητό του 51χρονου βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το MEGA, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω social media, που «καίνε» τον κρεοπώλη. Μάλιστα, ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν χρήματα, που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος. Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος μεταξύ τους, καθώς ο 31χρονος ζητούσε άμεσα τα χρηματά του πίσω.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του, πριν συναντηθεί με τον 31χρονο. Από την άλλη, το κινητό του 31χρονου αγνοούμενου παραμένει άφαντο. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε επιχείρηση ανάκτησης δεδομένων από τον πάροχο τηλεφωνίας του 31χρονου, ενώ γίνεται και έλεγχος των τραπεζικών λογαριασμών και κινήσεων του αγνοούμενου.