Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Το κινητό του εξέπεμπε 11 λεπτά από το ίδιο σημείο πριν χαθεί το σήμα

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Το κινητό του εξέπεμπε 11 λεπτά από το ίδιο σημείο πριν χαθεί το σήμα

Τα τρία βίντεο με τις κινήσεις του 51χρονου κρεοπώλη αφού σύμφωνα με την κατάθεσή του είχε αφήσει στα παλιά ΤΕΙ τον Μπάμπη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις που έκανε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο.

Όπως μετέδωσε ο ALPΗA, κάμερα έχει «πιάσει» το όχημα του 51χρονου προς το Ευηνοχώρι, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε για το πώς κινήθηκε εκείνο το βράδυ στις Αρχές. Αργότερα, μετά από 52 λεπτά το όχημα του 50χρονου καταγράφηκε από άλλη κάμερα να επιστρέφει στο Μεσολόγγι. Μια άλλη κάμερα στην Ιονία Οδό, έχει καταγράψει την πορεία του οχήματος, η οποία είναι η τρίτη κάμερα που κατέγραψε την πορεία του 51χρονου, αφότου είχε εξαφανιστεί ο Μπάμπης.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive, το κινητό του Μπάμπη εξέπεμπε για 11 λεπτά και μάλιστα χωρίς να μετακινείται, στοιχείο το οποίο έχουν λάβει σε γνώση τους οι Αρχές και μάλιστα θεωρείται «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Στις Αρχές έχουν μιλήσει άνθρωποι από τον κύκλο του κρεοπώλη και τόνισαν πως πάντα ο 51χρονος έλεγε, πως αν κάποιος θέλει να κάνει κάποια παράνομη πράξη, τότε δεν θα πρέπει να έχει μαζί του το κινητό του.

Να σημειωθεί, πως στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ο 51χρονος ανέφερε πως το βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου δεν είχε μαζί του το κινητό του.