Άφαντος ο δράστης της βάναυσης κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα – Σε συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε ο ιδιοκτήτης του

Άφαντος ο δράστης της βάναυσης κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα – Σε συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε ο ιδιοκτήτης του

Τι λέει η πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου για τα τραύματα που έφερε το άτυχο ζώο

Κλειστά παραμένουν ακόμα τα στόματα στην Αράχωβα για τον δράστη της βάναυσης κακοποίησης του σκύλου χάσκι, ο οποίος παραμένει άφαντος, ενώ κάτοικοι του χωριού ζητούν να βρεθεί και να τιμωρηθεί, όπως ορίζει η δικαιοσύνη.

Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά την άγρια κακοποίηση του από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, δηλώνει εξοργισμένος. «Μου αφαίρεσαν ένα μέλος της οικογένειάς μου. Τον μεγάλωσα από δύο μηνών, μέχρι τα 8 του χρόνια. Τον είχα μέσα στο σπίτι μου, κοιμόμουν μαζί του. Είναι λογικό να είμαι θυμωμένος με αυτό που συνέβη», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ήταν βάρβαρο αυτό που συνέβη, είναι μια άρρωστη πράξη. Εύχομαι να μην αντικρίσει κανείς αυτή την εικόνα, που είδα εγώ. Η γιατρός που τον εξέτασε, είπε ότι 30 χρόνια δεν είχε δει ποτέ τέτοια κακοποίηση», συνέχισε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ. Μάλιστα, όπως είπε, παρά την άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν, ο σκύλος κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του. «Ήταν σε άθλια κατάσταση. Δεν ξέρω πού βρήκε τη δύναμη και επέστρεψε. Μάλλον γύρισε, για να βρεθεί αυτός που του το έκανε. Ήθελε να τον βρούμε», είπε.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αθηνά Τραχήλη, είπε ότι ο Όλιβερ είχε υποστεί βαριά κακοποίηση. Είχε σπασμένα πλευρά, τραύματα στο αυτί, είχε υποδόριους μώλωπες, που δείχνουν ότι κάποιος τον χτύπησε με απίστευτη αγριότητα. Αν υπήρξε βιασμός, η ίδια είπε, ότι μπορεί να το διαπιστώσει μόνο ειδικός, ωστόσο σημείωσε, πως ο άτυχος σκύλος είχε στην αριστερή πλευρά του πρωκτού ένα τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, αρκετά βαθύ.

Για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Ο ιδιοκτήτης του χάσκι καταθέτει εδώ και περισσότερες από 3 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς προέκυψαν στοιχεία που έπρεπε να δώσει διευκρινίσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη στην εκπομπή T-live. Ο ιδιοκτήτης ήταν μαζί με τη δικηγόρο του, καθώς είχαν πρόθεση να ζητήσουν στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης.