Νεκρή η 16χρονη από ναρκωτικά στον Βύρωνα: Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. που δεν έγινε και η επίσκεψη της Πρόνοιας

Νεκρή η 16χρονη από ναρκωτικά στον Βύρωνα: Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. που δεν έγινε και η επίσκεψη της Πρόνοιας

Οι επικοινωνίες που είχαν οι οικείοι της με την ίδια και οι ενέργειες που δρομολογούσαν, αλλά δεν πρόλαβαν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την 16χρονη που έπεσε σε κώμα μετά από την χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών στον Βύρωνα και κατέληξε μετά από 16 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του «Ερυθρού Σταυρού».

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, τις επόμενες ήμερες θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται παράμετροι της υπόθεσης και της προσπάθειας της οικογένειας της 16χρονης, προκειμένου να ανακόψουν την πορεία της προς τον θάνατο από την εκμετάλλευση των διακινητών ναρκωτικών.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, πως τις προηγούμενες ημέρες η ανήλικη διέμενε σε σπίτι οικείων της και υπήρχε μια συνεννόηση, ώστε να λάβουν μια σχετική εντολή, για να παρακολουθήσει νυκτερινό σχολείο. Συνάντησε τους συγκεκριμένους ανθρώπους, πήγαν στο σπίτι στον Βύρωνα, υπήρχε μια διαρκής τηλεφωνική επαφή των δικών της με την ίδια, αλλά με το ερωτηματικό τι συνέβαινε σε αυτό το σπίτι.

Στο συγκεκριμένο σπίτι είχε μεταβεί ένας άνθρωπος από την Πρόνοια, που προσπάθησε να μπει μέσα να τους ελέγξει, ωστόσο δεν άνοιξαν την πόρτα, ενώ την προηγούμενη από την ήμερα που βρέθηκε νεκρή η ανήλικη, υπήρχαν πάλι επικοινωνίες με τους οικείους της, στους οποίους η ίδια είπε, ότι δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο και δεν έδωσε εικόνα, ότι έπεφτε θύμα κάποιας εκμετάλλευσης.

Υπήρχε μάλιστα συνεννόηση, να μπει Αστυνομία εκείνη την ημέρα και είναι εντυπωσιακό, ότι οι ναρκέμποροι παρότι είχαν αντιληφθεί, ότι υπήρχε επικοινωνία με τη μητέρα της 16χρονης, ότι είχαν πάει άνθρωποι της Πρόνοιας και ότι υπήρχε ένας κλοιός γύρω από το σπίτι, προχώρησαν στην πράξη τους.