Βίντεο-ντοκουμέντο από τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων»

Βίντεο-ντοκουμέντο από τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων»

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την δράση του «Δράκου των Εξαρχείων», που αφορά σε άλλη από τις τρεις επιθέσεις που έχουν ήδη καταγγελθεί, έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Το βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή Live News στο φως της δημοσιότητας απεικονίζει την τέταρτη επίθεση του επίδοξου βιαστή σε βάρος μιας 29χρονης ιατρού. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άντρας που φοράει την ίδια βερμούδα, που είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν, βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην 29χρονη ιατρό, η οποία αντιδρά και βάζει τις φωνές, με τον «Δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του επίδοξου βιαστή στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο «Δράκος των Εξαρχείων» είναι μικρότερος από 30 ετών, μετρίου αναστήματος, ξανθός με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και γαλάζια μάτια. Επίσης, μιλάει σπαστά ελληνικά.