Η Εύη Βατίδου για την καταγγελόμενη καταδίωξη μηχανής και τη σύλληψή της

Η Εύη Βατίδου για την καταγγελόμενη καταδίωξη μηχανής και τη σύλληψή της

Το πρώην μοντέλο δίνει την δική της εκδοχή για το περιστατικό

Για το περιστατικό το οποίο αφορά τη σύλληψή της, καθώς φέρεται να καταδίωξε και να εμβόλισε μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες το βράδυ του Σαββάτου, μίλησε η Εύη Βατίδου.

Το πρώην μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή Live News είπε για την υπόθεση. «Είδα μόλις τη δήλωση του αντίδικου, μα αυτό που θέλω να πω, είναι πως ότι λέμε, πρέπει να το αποδεικνύουμε. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αλέξη Κούγια και τους αστυνομικούς. Εγώ πιστεύω στη δικαιοσύνη. Έχω σοκαριστεί και προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό που συνέβη. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά τον έχουν δει να κατεβαίνει με κράνος», είπε αρχικά.

«Ήρθε από το παράθυρο, ευτυχώς δεν βγήκα από το αυτοκίνητο. Αρχίζει να κοπανάει το τζάμι και να με βρίζει. Εγώ του έλεγα "ποιος είναι;". Ξαφνικά με βιαιότητα μου σπάει τον καθρέπτη και τότε ανεβαίνει γρηγορά στη μηχανή και φεύγει και εγώ τον ακολουθώ. Δεν τους ακούμπησα εγώ με το αμάξι. Την αστυνομία την είχα καλέσει πάνω από 16 φορές. Κάλεσα τον Αλέξη και μετά τον γιο μου, ο οποίος ήταν κοντά στο σημείο. Πρώτα ήρθε το ΕΚΑΒ. Εγώ βγήκα κατευθείαν να δω, εάν είναι καλά η γυναίκα. Εκείνος συνέχιζε να λέει τα δικά του», είπε.