Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την ίδια του την κόρη – Ο θάνατος της φαίνεται ότι προήλθε από πνιγμό, τη βρήκε ο αδερφός της

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την ίδια του την κόρη – Ο θάνατος της φαίνεται ότι προήλθε από πνιγμό, τη βρήκε ο αδερφός της

Ο 69χρονος έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο φέρεται να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του

Σοκ προκαλεί η υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 69χρονος πατέρας σκότωσε τη 42χρονη κόρη του. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις Συκιές.

Το έγκλημα ήρθε στο φως χθες το απόγευμα, όταν η 42χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον αδερφό της, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η γυναίκα στην περιοχή των Συκεών.

Επί τόπου κλήθηκε ιατροδικαστής που διαπίστωσε τραύματα ασφυκτικού θανάτου στη σορό της. Οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, αναφέρουν ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από πνιγμό.

Ο πατέρας εντοπίστηκε αργότερα στην Τούμπα, στο διαμέρισμά του. Έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο φέρεται να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

 

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς κατηγορείται για τον ασφυκτικό θάνατο της κόρης του.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι αφού την έπνιξε, στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του.