Στην Αλβανία βρέθηκε η 48χρονη που είχε εξαφανισθεί από το Νεοχώρι Χαλκιδικής

Στην Αλβανία βρέθηκε η 48χρονη που είχε εξαφανισθεί από το Νεοχώρι Χαλκιδικής

Ένα από τα αδέρφια της είχε υποστηρίξει, ότι είχε καταγγείλει τον σύντροφό της στην αστυνομία για κακοποίηση

Αίσιο τέλος είχε μετά από 7 ολόκληρους μήνες η εξαφάνιση της 48χρονης Ειρήνης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το Νεοχώρι Χαλκιδικής, καθώς εντοπίστηκε στην Αλβανία, μετά από σήμα που είχε εκδώσει η Ιντερπόλ.

Η οικογένεια είχε υποβάλει μέσω του δικηγόρου της, Αναστάσιου Ντούγκα, ειδικό αίτημα, καθώς δεχόταν πολλά τηλεφωνήματα από αλβανικά τηλεφωνικά νούμερα. Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου οι αλβανικές αρχές έδωσαν σήμα, ότι η Ειρήνη βρίσκεται στην Αλβανία και αμέσως στήθηκε επιχείρηση μεταφοράς της στην Ελλάδα. Αργά το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου η 48χρονη οδηγήθηκε από τις αλβανικές αρχές στα ελληνικά σύνορα της Κρυσταλλοπηγής, όπου την περίμενε η οικογένειά της, μαζί με τον δικηγόρο της.

Η περίεργη εξαφάνιση

Η Ειρήνη, η οποία κατάγεται από το Νεοχώρι Χαλκιδικής, τους τελευταίους μήνες πριν την εξαφάνισή της είχε βρει καταφύγιο σ’ ένα εγκαταλειμμένο σπίτι σε βουνό στην Ιερισσό. Η γυναίκα που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, φαίνεται ότι εξαφανίστηκε στις αρχές Μαρτίου. Η εικόνα στο σπίτι με τα τακτοποιημένα πράγματά της και τα απλωμένα ρούχα, έδειχνε ότι κάτι ξαφνικό της συνέβη και έφυγε βιαστικά.

Τα προηγούμενα 5 χρόνια ζούσε με τον κτηνοτρόφο σύντροφό της στην Ουρανούπολη και όπως ο ίδιος είχε δηλώσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Ωστόσο, ένα από τα αδέλφια της είχε πει στην εκπομπή, ότι είχε καταγγείλει τον σύντροφό της στην αστυνομία για κακοποίηση. Ο σύντροφος της Ειρήνης από την πλευρά του είχε υποστηρίξει πως δεν ευθύνεται εκείνος για την εξαφάνισή της.