Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Σε 19 σημεία γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκε το αίμα του Μιχάλη Κατσουρή

Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Σε 19 σημεία γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκε το αίμα του Μιχάλη Κατσουρή

Στο ενδεχόμενο να μιλήσει κάποιος από τους Κροάτες χούλιγκαν ελπίζουν στην ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαλευκανθεί το συντομότερο η υπόθεση

Στον δολοφονημένο Μιχάλη Κατσούρη ανήκει το αίμα που βρέθηκε στο χώρο, που σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την έφοδο των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιβεβαίωσαν οι έρευνες της Αστυνομίας, σύμφωνα με το MEGA.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», επιβεβαιώθηκε ότι οι σταγόνες του αίματος σε όλη την διαδρομή που έκανε ο 29χρονος από το παγκάκι στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου μέχρι το περίπτερο, όπου κατέρρευσε ο Μιχάλης Κατσούρης, ανήκουν στον ίδιο.

Πλέον, μπορεί να προσδιοριστεί εκτός από το σημείο που μαχαιρώθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ και η διαδρομή που ακολούθησε μέχρι την κατάρρευσή του. Στα 19 αυτά σημεία βρίσκονται δείγματα αίματος σε αλληλουχία. Ως προς την πορεία των ερευνών, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε, ότι είναι ακόμα στην αρχή και υπάρχει μία ελπίδα, μήπως μιλήσει κάποιος από τους συλληφθέντες με καταγωγή από την Κροατία.