Υπό δρακόντεια μέτρα στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο στο κεφάλι

Υπό δρακόντεια μέτρα στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο στο κεφάλι

Έξω από τα δικαστήρια βρίσκεται ο πατέρας του θύματος αλλά και συγγενείς του δράστη

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συνοδεία πάνοπλων ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Ηρακλείου, οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο ο 22χρονος από τη Μεσαρά, ο οποίος πυροβόλησε στις 3 Αυγούστου τον 29χρονο Νίκο στο κεφάλι, ενώ οδηγούσ ετο αυτοκίνητό του.

Ο 22χρονος ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης, οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου για την απολογία του, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, ωστόσο εκτιμάται, ότι θα πάρει προθεσμία, όπως αναφέρει το cretalive.gr. Υπενθυμίζεται, ότι ο νεαρός άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Δικαστήριο είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ενώ ο πατέρας του 29χρονου τραυματία βρισκόταν ολομόναχος από τα χαράματα έξω από το δικαστικό μέγαρο, ζητώντας να μάθει λεπτομέρειες για τη διαδικασία. Στα δικαστήρια επίσης βρίσκονται και συγγενείς του 22χρονου. Ο δράστης παραδόθηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου συνοδευόμενος από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.