Ευρυτανία: Απολογείται στον ανακριτή ο 53χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον αδελφό του

Ευρυτανία: Απολογείται στον ανακριτή ο 53χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον αδελφό του

Ο δράστης και ο 51χρονος καυγάδιζαν συχνά τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με του ςσυγχωριανούς τους

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 53χρονος οικοδόμος που σκότωσε με καραμπίνα τον 51χρονο αδελφό του στην Γρανίτσας Ευρυτανίας μπροστά στα μάτια της ανιψιάς του.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Αυγούστου στο καφενείο ου χωριού, δίχως τίποτα να προμηνύει το φονικό. Κάποια στιγμή τα δύο αδέλφια έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους. Εκεί καυγάδισαν για ακόμα μια φορά, καθώς τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με συγχωριανούς τους, οι διαμάχες ήταν καθημερινό φαινόμενο. Αυτή τη φορά η κατάληξη του καυγά ήταν μοιραία και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς τους.

Ενώ ο 51χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, ο αδερφός του έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και μέσα από το παράθυρο έριξε τρεις φορές εναντίον του, με την μια από τις βολές να τον βρίσκει στο στήθος, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του. Στη συνέχεια, πήρε την Αστυνομία τηλέφωνο για να τους ειδοποιήσει και τους είπε: «Σκότωσα τον αδελφό μου. Ελάτε να με συλλάβετε».

Την επόμενη μέρα πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, πήρε τριήμερη προθεσμία μια σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.