Πυροβολισμός 29χρονου στο κεφάλι στις Μοίρες Ηρακλείου: Δικαίωση και κάθαρση ζητά ο πατέρας του θύματος

Πυροβολισμός 29χρονου στο κεφάλι στις Μοίρες Ηρακλείου: Δικαίωση και κάθαρση ζητά ο πατέρας του θύματος

Εξοργισμένος με την Αστυνομία και όσους κρύβουν εδώ και 15 ημέρες τον 22χρονο δράστη που διαφεύγει της σύλληψης

Σήμερα 18 Αυγούστου αναμένεται να βγει από την ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 29χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στις 3 Αυγούστου το βράδυ, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, από 22χρονο με τον οποίο είχε νωρίτερα διαπληκτιστεί και ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, παρά το ότι έχει εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Έξω από την ΜΕΘ οι γονείς του περιμένουν τη στιγμή που θα βγει από την εντατική, έστω έχοντας ακόμη την σφαίρα σφηνωμένη στον εγκέφαλο. Η οργή του πατέρα του 29χρονου ωστόσο για το γεγονός ότι ο 22χρονος δράστης κρύβεται εδώ και 15 ημέρες σε κάποιο κρησφύγετο στην Κρήτη, με τις «ευλογίες» όπως πιστεύει η ΕΛ.ΑΣ., ενός «δικτύου» ατόμων, γνωστών και μη εξαιρετέων.

Όπως είπε ο ίδιος στο cretalive.gr, κρατιέται με νύχια και με δόντια για να μην τρελαθεί. Προέχει να γυρίσει ο Νίκος στο σπίτι και περιμένει την ώρα που θα λογοδοτήσει η «ντροπή» -όπως λέει- της Κρήτης. Δεν τον ενδιαφέρει -λέει- να «πουλήσει» επικοινωνιακά τον πόνο του. Ακόμα και σε τοπικούς πολιτικούς παράγοντες που έφθασαν μέχρι τη ΜΕΘ του Βενιζελείου, ήταν ξεκάθαρος. Το μόνο που ζητά είναι δικαίωση και κάθαρση.