Αγωνία για 39χρονο αγνοούμενο στα ορεινά της Ιεράπετρας – Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

Αγωνία για 39χρονο αγνοούμενο στα ορεινά της Ιεράπετρας – Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

Έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Τρίτης και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής - Πρόσφατα έχασε τη γυναίκα του

Αγωνία κυριαρχεί στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους ενός 39χρονου από την περιοχή της Ιεράπετρας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το βράδυ της 15ης Αυγούστου σε ορεινή περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο 39χρονος πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, δίχως να ενημερώσει κανένα συγγενικό του πρόσωπο. Οι δικοί του ανησύχησαν, καθώς για πολλές ώρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ούτε απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις κι έτσι δήλωσαν την εξαφάνιση του στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Άμεσα τέθηκαν σε κινητοποίηση η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, καθώς επίσης η οικογένεια και οι φίλοι του. Το αυτοκίνητο βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Αυγούστου στο όρος Θρυπτή, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται ο ίδιος ο 39χρονος μέσα. Τόσο οι υπηρεσίες, όσο και τα κοντινά του πρόσωπα, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία για την υγεία του κορυφώνεται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ηρακλείου, στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ με ανιχνευτή σκύλο, αλλά και η ομάδα διάσωσης Αγίου Νικολάου. Ο 39χρονος πρόσφατα έχασε τη γυναίκα του, ενώ εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και έχει ένα μικρό παιδί.