Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ από το μαχαίρωμα του Μιχάλη Κατσούρη που θεωρούν πως έχουν οι Αρχές – «Ψηλός με τατουάζ» ο δράστης

Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ από το μαχαίρωμα του Μιχάλη Κατσούρη που θεωρούν πως έχουν οι Αρχές – «Ψηλός με τατουάζ» ο δράστης

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο έχουν εστιάσει οι αστυνομικοί - Τι ρόλο μπορεί να παίξει το DNA που έχει ληφθεί από τους 105 κατηγορούμενους

Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι έχουν τη στιγμή του δολοφονικού χτυπήματος με μαχαίρι στον Μιχάλη Κατσούρη στην επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε μια ιδιαίτερα θολή λήψη διακρίνεται ένα δεξί χέρι σε παράλληλη κίνηση με το αριστερό χέρι του θύματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στο σημείο που το ακουμπά οι Αρχές πιστεύουν ότι ίσως του κόβει τη βραχιόνια αρτηρία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ με μαχαίρι. Αυτό το καρέ αναλύουν διεξοδικά τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν να ταυτοποιήσει τον δολοφόνο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Χρήστος Μαυρομάτης σε δηλώσεις του τονίζει σχετικά με την υπόθεση «Έχουμε βιντεοληπτικό υλικό, βιολογικό, αλίμονο αν σε μια υπόθεση που τα έχουμε όλα αυτά δεν βρούμε τους δράστες».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, πληροφορίες από το πεδίο των ερευνών, κάνουν λόγο για δράστη: ψηλό, εύσωμο, με τατουάζ και καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά της ασφάλειας εξετάζονται καρέ – καρέ όλα τα βίντεο από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι αρχές έχουν εντοπίσει τη φιγούρα του δράστη αλλά δεν έχουν καταφέρει να καθαρίσουν την εικόνα και να τον ταυτοποιήσουν. Προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να βοηθήσει το DNA πού ελήφθη και από τους 105 κατηγορούμενους.