Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφία ντοκουμέντο του αδικοχαμένου Μιχάλη κατά την έφοδο των Κροατών χούλιγκαν

Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφία ντοκουμέντο του αδικοχαμένου Μιχάλη κατά την έφοδο των Κροατών χούλιγκαν

Διακρίνεται πίσω του ένα άτομο να τον κυνηγάει με ρόπαλο

Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις, λένε οι Κινέζοι και δυστυχώς αντακλά και στην περίπτωση του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά της διάρκειας της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους.

Όπως φαίνεται στην εικόνα, που έφερε στην επιφάνεια η ΕΡΤ πίσω ακριβώς από τον Μιχάλη έχει υψωθεί ένα ρόπαλο, που πιστεύεται ότι είχε στόχο τον ίδιο.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονικής επίθεσης, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ που αναμένεται να οδηγήσει και σε άλλες απομακρύνσεις αξιωματικών. Την ίδια ώρα οι αρχές εντείνουν τις έρευνες για την ταύτιση γενετικού υλικού από τους συλληφθέντες, με τα δείγματα που έχουν εντοπιστεί στα πειστήρια της επίθεσης στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, οι 105 κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ μεταφέρονται σε 16 σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.