Ξεκινά η λήψη DNA για να βρεθεί ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη – Στο «μικροσκόπιο» βίντεο και φωτογραφίες

Ξεκινά η λήψη DNA για να βρεθεί ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη –  Στο «μικροσκόπιο» βίντεο και φωτογραφίες

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ.

Δείγμα γενετικού υλικού από τους 105 συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια λαμβάνουν σήμερα, Σάββατο (12/8) οι Αρχές προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο φυσικός αυτουργός της στυγερής δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη. Την ίδια στιγμή στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει τα βίντεο και οι φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ η Αστυνομία συνεχίζει το έργο της στο πεδίο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας -μέσα σε ένα ομολογουμένως βαρύ και φορτισμένο κλίμα- επικεντρωμένη τόσο στην προληπτική όσο και την κατασταλτική πτυχή του προβλήματος.

Ειδικότερα, σε διάφορα σημεία της Αττικής, και ενόψει των αγώνων ελληνικών ομάδων που διεξήχθησαν στο πλαίσιο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, εκπονήθηκε πολυήμερη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, στην οποία μετείχαν πάνω από 2.000 αστυνομικοί που έδρασαν πολύτροπα, αποτρέποντας ή αποσοβώντας εν τη γενέσει τους παραβατικά φαινόμενα.

Την ίδια στιγμή παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας δήλωσε στους Ανακριτές ο αδελφός του 29χρονου. «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδερφό μου» είπε προσερχόμενος στην Ευελπίδων.