Ασυνείδητος οδηγός στη Λαμία παρέσυρε πεζή ηλικιωμένη και μηχανάκι ντελίβερι και εξαφανίσθηκε

Ασυνείδητος οδηγός στη Λαμία παρέσυρε πεζή ηλικιωμένη και μηχανάκι ντελίβερι και εξαφανίσθηκε

Η Τροχαία αναζητά το λευκό Opel και τον ηλικιωμένο σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγό

Διπλή παράσυρση με εγκατάλειψη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, με την Τροχαία να αναζητά το λευκό Opel του ασυνείδητου οδηγού.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, μια ηλικιωμένη διέσχιζε το οδόστρωμα στην κάτω πλευρά της πλατείας, προς το απέναντι πεζοδρόμιο, όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο που πραγματοποίησε ελιγμό για να φύγει προς τα Δικαστήρια, την παρέσυρε ένα βήμα κυριολεκτικά πριν η άτυχη γυναίκα πατήσει στο πεζοδρόμιο, ενώ στη συνέχεια παρέσυρε και μηχανάκι delivery, που ήταν σταματημένο μπροστά σε μαγαζί.

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγός του ΙΧΕ, προς στιγμήν σταμάτησε, κατέβηκε και είδε πεσμένη τη γυναίκα στο οδόστρωμα, όμως μετά από λίγες στιγμές μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκπληκτοι περαστικοί και εργαζόμενοι των καταστημάτων είδαν την όλη σκηνή και τον υπαίτιο οδηγό να εγκαταλείπει το σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έτυχε να βρίσκεται επί του δρόμου που έγινε το τροχαίο και μέσα σε λίγα λεπτά είχε ήδη αναλάβει τη γυναίκα, προκειμένου να τη διακομίσει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ενώ ενημερώθηκε και η Τροχαία Λαμίας, που έχει στη διάθεσή της τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.