Φορτηγό ανατράπηκε στην Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός

Φορτηγό ανατράπηκε στην Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός

Τον άτυχο άνδρα απεγκλώβισαν στελέχη της Πυροσβεστικής και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ένα φορτηγό που κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό με κατεύθυνση ανατολικά, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής βγήκε από την πορεία του, πέρασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου και πέφτοντας από αρκετό ύψος έφτασε μέχρι τον παράδρομο, τον δρόμο δηλαδή που οδηγεί από τον Άγιο Παύλο προς την Περιφερειακή.

Περίπου μία ώρα μετά το ατύχημα και ύστερα από τις επίμονες προσπάθειες των πυροσβεστών, οδηγός του φορτηγού απεγκλωβίστηκε τελικά από το όχημα που παραμένει αναποδογυρισμένο και αυτήν την ώρα διακομίζεται στο εφημερεύον νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής η ακριβής κατάσταση της υγείας του. Να σημειωθεί πως η έξοδος από τον Άγιο Παύλο προς Περιφερειακή παραμένει κλειστή προς το παρόν.

Επιπλέον, αυτήν την ώρα στο σημείο του ατυχήματος βρίσκονται δύο γερανοί οι οποίοι θα επιχειρήσουν να σηκώσουν και να απομακρύνουν το φορτηγό.