Τραγωδία στη Ρόδο: Πέθανε αιφνιδίως 40χρονος που συμμετείχε στην κατάσβεση των πυρκαγιών και νοσηλευόταν με δύσπνοια

Τραγωδία στη Ρόδο: Πέθανε αιφνιδίως 40χρονος που συμμετείχε στην κατάσβεση των πυρκαγιών και νοσηλευόταν με δύσπνοια

Την αιφνίδια απώλεια ένος 40χρονου από τον Αρχάγγελο της Ρόδου ο οποίος συμμετείχε στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών στο νησί, θρηνεί η Ρόδος.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Χατζηνικόλα του Νικολάου, ο οποίος όπως αναφέρουν στη "Ροδιακή" συνδημότες του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια στο Νοσοκομείο της Ρόδου, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Για το γεγονός παραγγέλθηκε διαδικασία νεκροψίας, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο 40χρονος ήταν επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και διέμενε τα τελευταία χρόνια στο χωριό της Πυλώνας μαζί με την οικογένειά του. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Αρχαγγέλου, όπου ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος. Σε νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί και στον Αθλητισμό, παίζοντας μπάσκετ στον αθλητικό όμιλο της περιοχής.

Τις ημέρες των πυρκαγιών, ο 40χρονος είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο ως εθελοντής, παλεύοντας όπως και χιλιάδες άλλοι κάτοικοι για την κατάσβεση της φωτιάς.