Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές σε Προφήτη Ηλία Πέλλας, Κεφαλλονιά και Πέραμα Αττικής

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές σε Προφήτη Ηλία Πέλλας, Κεφαλλονιά και Πέραμα Αττικής

Τα πύρινα μέτωπα ευτυχώς δεν απείλησαν κατοικημένες περιοχές

Yπό μερικό έλεγχο τέθηκαν άλλα τρία πύρινα μέτωπα που εκδηλώθηκαν σήμερα στη χώρα και έκαιγαν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική περιοχή στον Προφήτη Ηλία Πέλλας. Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 5 οχήματα, καθώς και πυροσβεστικό αεροπλάνο.

Ακόμη, οι πυροσβεστικές δυνάμεις έθεσαν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Κεφαλονιάς. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 19 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και έξι οχήματα. Νωρίτερα επιχείρησαν από αέρος δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Τέλος, υπό μερικό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 8:30 το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση στο λόφο του Σχιστού κάτω από τις κεραίες και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.