Μεγάλη φωτιά στη Μαγνησία: Απανθρακωμένος βρέθηκε ο 45χρονος κτηνοτρόφος στον Άγιο Γεώργιο Φερών

Μεγάλη φωτιά στη Μαγνησία: Απανθρακωμένος βρέθηκε ο 45χρονος κτηνοτρόφος στον Άγιο Γεώργιο Φερών

Eπιχείρηση της Πυροσβεστικής για την απομάκρυνση εργαζομένων από εργοστάσιο στο Σέσκλο

Απανθρακωμένος βρέθηκε ο 45χρονος αγνοούμενος κτηνοτρόφος στον Άγιο Γεώργιο Φερών, ο οποίος έσπευσε να σώσει τα ζώα του, όταν έφθασαν στον οικισμό οι φλόγες από τη φωτιά που ξέσπασε στο Βελεστίνο στη Μαγνησία.

Νωρίτερα, απανθρακωμένη εντοπίστηκε μία γυναίκα μέσα σε τροχόσπιτο στην περιοχή του Χοροστασίου στον Πλάτανο Αλμυρού. Η γυναίκα η οποία αναζητούνταν από το δικούς της ανθρώπους, βρέθηκε νεκρή στο τροχόσπιτο, που βρισκόταν προς την παραλία, εκεί όπου κατευθύνονταν με ταχύτητα οι φλόγες. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε και ο σύντροφός της, ο οπο΄πιος διακομίστηκλε στο νοσοκομείο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού εργαζομένων σε εργοστάσιο στο Σέσκλο

Εν τω μεταξύ, η Πυροσβεστική έστησε επιχείρηση απομάκρυνσης εργαζομένων από το εργοστάσιο "Γεωργιάδη" στο Σέσκλο Μαγνησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες έχουν κατορθώσει ήδη να βοηθήσουν για την ασφαλή απομάκρυνση ορισμένων εκ των εργαζομένων. Την ίδια ώρα και πάντα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, συγγενείς εργαζομένων που μιλούν μαζί τους από το κινητό, τους ενημερώνουν πως επιχειρούν με ίδια μέσα να φύγουν από την πύρινη κόλαση.

Υπενθυμίζεται, ότι με νέο μήνυμα από το 112 στις 17:15 το απόγευμα εκκενώθηκαν δύο χωριά το Διμήνι και το Παλιούρι, αλλά και για η Βιομηχανική Περιοχή. Νωρίτερα, δόθηκε εντολή εκκένωσης για τον οικισμό του Σέσκλου.