Ρούχα και αξεσουάρ από το Survival, για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας χόμπι!

Ρούχα και αξεσουάρ από το Survival, για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας χόμπι!

Ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύτιμος. Επιλέξτε δραστηριότητες που σας προσφέρουν ευχαρίστηση και μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει τον ποιοτικό σας αυτό χρόνο. Για τους λάτρεις των χόμπι, το Survival είναι εδώ για να προτείνει ρούχα και αξεσουάρ, ώστε να απολαμβάνετε κάθε σας επιλογή χωρίς να ανησυχείτε. Παντελόνια, παπούτσια και αξεσουάρ μπορούν να συμπληρώσουν την γκαρνταρόμπα σας ιδανικά, προσφέροντας 100% προστασία από κάθε πρόκληση. 

Μη φοβηθείτε τις θερμοκρασίες, ζήστε την κάθε στιγμή

ΓΙΛΕΚΟ ALPHA INDUSTRIES HOODED PUFFER FD VEST SAGE GREEN

Όποιο κι αν είναι το χόμπι σας, υπάρχει πιθανότητα να χρειαστείτε ζεστασιά, εάν πέσει το βράδυ και αλλάξουν οι θερμοκρασίες. Κρατήστε το πάνω μέρος του σώματός σας ζεστό με ένα γιλεκο εξαιρετικής ποιότητας και εφαρμογής. Χαρίζει άνεση και δεν περιορίζει καθόλου τις κινήσεις σας. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας νάιλον, διαθέτει ρυθμιζόμενη κουκούλα, δύο μπροστινές τσέπες που κλείνουν με κουμπί και μία πρακτική εσωτερική τσέπη.

Φορέστε άνετα και λειτουργικά παντελόνια

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ALPHA INDUSTRIES DEVISION OLIVE

Σίγουρα ένα σακίδιο είναι απαραίτητο και εκεί θα βάλετε ό,τι χρειάζεστε και θα σας φανεί χρήσιμο για να ανταποκριθείτε σε κάθε απαίτηση. Ένα παντελόνι, όμως, μπορεί να σας διευκολύνει και να σας λύσει τα χέρια αν διαθέτει τσέπες, καθώς εκεί μπορείτε να βάλετε κάποια απαραίτητα αντικείμενα. Το παντελόνι Alpha Industries Devision διαθέτει πολλές τσέπες, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο, ενώ είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι για ζεστή και ποιοτική εφαρμογή. 

Ειδικά παπούτσια, ο απόλυτος σύμμαχός σας

ΑΡΒΥΛΑ AKU DOGMA GORE-TEX BROWN/BLACK

Αν κάνετε κάποια δραστηριότητα όπως το κυνήγι, τα άρβυλα AKU DOGMA μπορούν να σας προσφέρουν άνεση και προστασία, όλες τις εποχές του χρόνου.  Είναι αδιάβροχα και ειδικά σχεδιασμένα ώστε να διασφαλίσουν αντίσταση, προστασία αλλά και άνεση στην άρθρωση του αστραγάλου. Διαθέτουν σόλα Vibram Curcuma για βέλτιστο κράτημα ακόμα και στα πιο δύσκολα εδάφη.

Προστατεύστε τα χέρια σας!

ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ROTHCO FULL FINGER

Αποκτήστε γάντια καταρρίχησης και απολαύστε κάθε σας στιγμή με ασφάλεια και άνεση. Κατασκευασμένα με Suede παλάμη, προστατεύουν κατά τη διάρκεια της καταρρίχησης και διαθέτουν ειδικά προστατευτικά στη γροθιά και στα δάχτυλα.

Είναι ωραίο να απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο έπακρο. Κερδίστε κάθε λεπτό της ημέρας και μην επιτρέπετε στις διάφορες συνθήκες να σας κρατούν μακριά από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Στο Survival, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε εξαιρετική ποιότητα για να ξεπεράσετε κάθε πρόκληση και να επιβιώσετε από κάθε δυσκολία! Ανακαλύψτε τα μέσα από το εύχρηστο e-shop του!

Μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω προϊόντα εδώ: