Ποινική δίωξη για κακούργημα στην 88χρονη που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Μαραθώνος

Ποινική δίωξη για κακούργημα στην 88χρονη που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Μαραθώνος

Η ηλικιωμένη που παραβίασε το κόκκινο με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός υποπλοιάρχου και τον τραυματισμό ενός ναύτη, κρατείται και θα παραπεμφθεί σε ανακριτή

Για κακούργημα διώκεται η 88χρονη οδηγός και υπαίτια του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιουλίου στη λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος των φαναριών του Ιερού Ναού της Παντοβασίλισσας Ραφήνας.

Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματική επικίνδυνη οδήγηση και θα κρατηθεί, μέχρι να απολογηθεί στον ανακριτή. Η 88χρονη κατηγορείται, ότι παραβίασε το κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να εμβολίσει δύο άλλα ΙΧ, ανάμεσα σε αυτά και το τζιπ που επέβαιναν ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος τελικά κατέληξε και ένας ναύτης, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το τζιπ του Πολεμικού Ναυτικού βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ωστόσο, η ηλικιωμένη αν και το αυτοκίνητό της διαλύθηκε, η ίδια βγήκε από αυτό χωρίς γρατζουνιά. Μάλιστα, όπως αναφέρει το irafina.gr, την ώρα που οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους δύο άτυχους άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού, εκείνη έλεγε, πως της χάλασαν το αυτοκίνητο.