Αναταραχή σε πτήση από το Παρίσι με προορισμό την Αθήνα

Αναταραχή σε πτήση από το Παρίσι με προορισμό την Αθήνα

Επιβάτης φωνάζει και φτύνει τους άλλους μέσα στο αεροπλάνο

Αναταραχή υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πτήση Α3616 της Aegean που ξεκίνησε από το Παρίσι και βρίσκεται στον αέρα για την Αθήνα, καθώς ένας επιβάτης συμπεριφέρεται ανάρμοστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast ένας από τους επιβάτες της πτήσης συμπεριφέρεται άσχημα. Μάλιστα για λόγους ασφαλείας το πλήρωμα δε διέθεσε φαγητό στους επιβάτες προκειμένου να μην γίνει χρήση των μαχαιροπίρουνων, τα οποία ούτως ή άλλως είναι πλαστικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από επιβάτη που βρίσκεται μέσα στο αεροσκάφος, μεταφέρθηκαν όσοι κάθονταν κοντά του στις θέσεις της business.

Ο πιλότος και το πλήρωμα διαχειριζόμενοι άψογα και με απόλυτο επαγγελματισμό το περιστατικό, έχoυν ενημερώσει τον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τα καθέκαστα και όλα δείχνουν πως η πτήση θα προσγειωθεί κανονικά στον τελικό προορισμό και δεν θα αναγκαστεί να σπεύσει σε κάποιον άλλο αερολιμένα.

Μάλιστα στο Ελευθέριος Βενιζέλος» υπάρχει κινητοποίηση, προκειμένου να προσαχθεί ο επιβάτης μόλις προσγειωθεί το αεροσκάφος τύπου Airbus A321 που αυτή την ώρα βρίσκεται στο Ιόνιο και υπολογίζεται ότι σε περίπου μισή ώρα θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο αεροδρόμιο του Παρισιού είχαν αντιληφθεί πως ο συγκεκριμένος επιβάτης φερόταν περίεργα αλλά τον άφησαν να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, μεταφέροντας ουσιαστικά το πρόβλημα στην πτήση.