Κιβωτός του Κόσμου: Τι υποστήριξε στην απολογία του για τις κατηγορίες της ασέλγειας ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: Τι υποστήριξε στην απολογία του για τις κατηγορίες της ασέλγειας ο πατέρας Αντώνιος

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε σήμερα η πρεσβυτέρα - Σήμερα η απόφαση αν θα προφυλακιστεί ή όχι

Τέσσερις ώρες διήρκεσε η απολογία του πατέρα Αντωνίου ενώπιον της 22ης τακτικής ανακρίτριας για τις κακουργηματικές κατηγορίες που του αποδίδονται στο πλαίσιο της υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου.

Στη συνέχεια ο ιδρυτής της «Κιβωτού» θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και θα ακολουθήσει διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα, στην οποία θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι. O πατέρας Αντώνιος κατά την απολογία του σήμερα προέβαλε τους ισχυρισμούς που είχε προβάλει και κατά την εισαγγελική έρευνα, ότι δηλαδή οι καταγγελίες σε βάρος του είναι «σκόπιμες, ψευδείς και αυτοαναιρούμενες».

Μάλιστα, σήμερα κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας και η πρεσβυτέρα ως μάρτυρας υπεράσπισης. Τις προηγούμενες μέρες είχαν καταθέσει άλλοι 20 μάρτυρες, ανάμεσά τους και πέντε πρόσωπα που φιλοξενούνται ακόμα σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου». Σύμφωνα με την υπεράσπιση, ο 19χρονος που είναι κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση, είχε πλησιάσει τα πέντε αυτά πρόσωπα και προσπαθούσε να τους πείσει, να καταγγείλουν και αυτοί τον ιερέα.