Κέρκυρα: Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο από άγριο ξύλο μεταξύ τουριστών στον Κάβο

Κέρκυρα: Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο από άγριο ξύλο μεταξύ τουριστών στον Κάβο

Εντύπωση προκαλεί η απουσία της Αστυνομίας παρά τις καταγγελίες επιχειρηματιών της περιοχής για επαναλαμβανόμενα γεγονότα κάθε καλοκαίρι

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας, με βίντεο να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλούν σοκ.

Τα βίντεο που δημοσιεύονται στα social media, δείχνουν τουρίστες να προχωρούν μεθυσμένοι στους δρόμους, ενώ δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμα και σε ομοεθνής τους, όπως έγινε πρόσφατα στον γνωστό Βρετανό ράπερ, Russ Millions. Μάλιστα, βίντεο με το επεισόδιο έχει ανεβεί στον βρετανικό ιστότοπο theshadeborough.com, όπου όπως αναφέρεται, ο Russ Millions βρισκόταν σε διακοπές στον Κάβο και μια ομάδα του επιτέθηκε, προκαλώντας μάλιστα και ζημιές στο βαν που διέθετε.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως, όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, είναι η απουσία της Αστυνομίας, αφού όπως αναφέρουν επιχειρηματίες της περιοχής, παρά το γεγονός ότι αυτά τα περιστατικά γίνονται κάθε καλοκαίρι, δεν υπάρχει διαρκής αστυνόμευση με αποτέλεσμα να φοβούνται για τις περιουσίες τους, αλλά σίγουρα και για τις ζωές τους αφού η κατάσταση ξεφεύγει. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που δημοσίευσε ένας κάτοικος της περιοχής στην ομάδα στο Facebook "Τα παράπονα σου στον δήμαρχο", Δημήτρης Κάντας, ο οποίος ανέφερε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει!