Βιασμός 12χρονης από τον Κολωνό: Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να βίασε κι άλλη ανήλικη μπροστά στο κορίτσι

Βιασμός 12χρονης από τον Κολωνό: Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να βίασε κι άλλη ανήλικη μπροστά στο κορίτσι

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των τελευταίων τεσσάρων συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση του Κολωνού, Ηλίας Μίχος, είχε βιάσει κι άλλο ανήλικο κορίτσι και μάλιστα μπροστά στο 12χρονο θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή, η ανήλικη έχει καταθέσει, ότι ο Ηλίας Μίχος είχε βιάσει κι άλλο ανήλικο κορίτσι μέσα στο μαγαζί του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 12χρονη ισχυρίστηκε, ότι ο βασικός κατηγορούμενος την είχε αναγκάσει να είναι παρούσα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής κακοποίησης του δεύτερου κοριτσιού.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες αυτές, ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου είπε ότι «προφανώς και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να φανταστώ, για ποιον λόγο να εμπλακεί και ένα τρίτο πρόσωπο, που μακάρι να έρθει να πει "ναι, ισχύει", που δεν πρόκειται να το πει αυτό, γιατί δεν ισχύει».

Εν τω μεταξύ, σήμερα οδηγούνται σε εισαγγελέα και ανακριτή οι τέσσερις νέοι συλληφθέντες. Ανάμεσά τους είναι ο 63χρονος παιδόφιλος από την Ομόνοια, ένας 82χρονος ημεδαπός και δύο Πακιστανοί. Πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν, ότι ο 63χρονος θα απολογηθεί με υπόμνημα και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Στο υπόμνημα αναφέρει όλα τα στοιχεία από το κινητό του τηλέφωνο για την περίοδο εκείνη που κακοποιείται το 12χρονο κορίτσι και αποδεικνύουν -κατά τους ισχυρισμούς του- ότι δεν είχε καμία επικοινωνία, ούτε με την ανήλικη, ούτε με τον Ηλία Μίχο.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, στο κινητό του δεν υπάρχει εφαρμογή που να επιτρέπει άλλον τρόπο επικοινωνίας (messenger, WhatsApp κλπ.) και ουδέποτε έχει επικοινωνήσει ή δει την 12χρονη από τον Κολωνό. Αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη αναφορά, δε, στις «αντιφάσεις» -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- στα λεγόμενα της θείας της 12χρονης και της ίδιας της ανήλικης. Στο υπόμνημά του, θα υποστηρίξει επίσης ότι το παιδί δεν μπόρεσε να περιγράψει πώς είναι ο ίδιος εμφανισιακά, αλλά και πώς είναι το αυτοκίνητό του.