Μητέρα 7 μηνών βρέφους κατήγγειλε τον σύζυγό της πως τη χτύπησε και απείλησε ότι θα την σκοτώσει – «Φοβάμαι… κινδυνεύω»

Μητέρα 7 μηνών βρέφους κατήγγειλε τον σύζυγό της πως τη χτύπησε και απείλησε ότι θα την σκοτώσει – «Φοβάμαι… κινδυνεύω»

«Έχω γίνει περίγελος, δεν ξέρω εάν το παιδί είναι δικό μου» απαντά ο άνδρας

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μία νεαρή μητέρα ενός μόλις επτά μηνών βρέφους από τον Βόλο που κατήγγειλε τον σύζυγό της πως τη χτύπησε και απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Η γυναίκα προσήλθε σε έντρομη κατάσταση στην Αστυνομία την Τετάρτη (21/6) και αποκάλυψε στους αστυνομικούς τι συνέβη.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Τρίτης 20/6, στο σπίτι όπου βρισκόταν και το μόλις 7 μηνών βρέφος του ζευγαριού, ενώ σύμφωνα με την γυναίκα δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγός της καταφεύγει σε βία και απειλές εναντίον της και η αίτια είναι η ζήλια.

«Νιώθω πως κινδυνεύω»

«Φοβάμαι, νιώθω πως κινδυνεύω. Δεν ξέρω που να μείνω για να μην συμβεί κάτι» είπε η ίδια όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr. Σημειώνεται ότι η νεαρή μητέρα φορούσε νάρθηκα στο χέρι, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν το τραύμα προήλθε από βία του συζύγου της.

Οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού φέρεται να είναι συχνοί, ενώ ο 31χρονος, μιλώντας στις αρμόδιες αρχές, δεν είπε πως μετάνιωσε για το περιστατικό, αλλά επέμεινε ότι έχει υποψίες πως η σύζυγός του τον απατά, το παιδί δεν είναι δικό του και έχει «γίνει περίγελος».

Ο σύζυγός αντιμετωπίζει δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική βλάβη αδύναμων προσώπων, ενώ οδηγήθηκε την Τετάρτη (21/6) στο αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή της αυτόφωρης διαδικασίας, προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ενώ ο συνήγορός του έκανε λόγο πως επίκειται ποινική διαμεσολάβηση, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η Παρασκευή 23/6, ενώ αποφασίστηκε ο 31χρονος να παραμείνει σε κράτηση ως τότε, λόγω του έντονου φόβου που φέρεται να καταλάμβανε την νεαρή γυναίκα.