Ρέθυμνο: Ισόβια σε δύο Πακιστανούς για τον ομαδικό βιασμό 18χρονης

Ρέθυμνο: Ισόβια σε δύο Πακιστανούς για τον ομαδικό βιασμό 18χρονης

Ισχυρίστηκαν ότι συνευρέθηκαν με την συναίνεση της Βρετανίδας η οποία περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια όσα έζησε

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου σε δυο Πακιστανούς, οι οποίοι κατηγορούνται ότι πέρσι το καλοκαίρι βίασαν μια 18χρονη Βρετανίδα τουρίστρια, που βρισκόταν στο Ρέθυμνο για διακοπές.

Η νεαρή Βρετανίδα έζησε τον εφιάλτη σε παραλία του Ρεθύμνου. Όπως περιέγραψε σύμφωνα με το goodnet.gr  με δάκρυα στα μάτια στους δικαστές, τον Ιούλιο του 2022 έζησε τον τρόμο στην παραλία ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου από τους δύο Πακιστανούς ηλικίας 24 και 27 ετών, που είχαν εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά της και αφού την ακινητοποίησαν, όπως είπε, προχώρησαν στον ομαδικό βιασμό της.

Η 18χρονη τότε είχε σπεύσει άμεσα στις αρχές, για να καταγγείλει τον βιασμό της, ενώ σε χρόνο ρεκόρ η αστυνομία είχε εντοπίσει και συλλάβει τους δράστες, που όλο αυτό το διάστημα ήταν προφυλακισμένοι στην Τρίπολη. Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι και κατά την σύλληψή τους είχαν ομολογήσει τις πράξεις τους, σήμερα στην διάρκεια της απολογίας τους ισχυρίστηκαν, ότι οι ερωτικές πράξεις ήταν με την συναίνεση της κοπέλας και πως οι ίδιοι σταμάτησαν κάθε ερωτικό άγγιγμα, όταν εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις τους.

Τελικά το δικαστήριο τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Οι Πακιστανοί θα οδηγηθούν στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ ασκήθηκε έφεση από τους συνηγόρους τους.