Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος κατηγορούμενος

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος κατηγορούμενος

Ο συλληφθείς αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται - Δεν γνωρίζει, ότι βρέθηκε η σορός της Αναστάζια

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τέταρτη 21 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι πήρε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

«Αρνείται όλες τις κατηγορίες» δήλωσε αμέσως μετά ο δικηγόρος του 32χρονου, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε νεκρή στην Κω μετά από ημέρες ερευνών. Ο κ. Ζαφείρης Δρόσος διευκρίνισε, ότι ο πελάτης του στην παρούσα φάση κατηγορείται μόνο για αρπαγή και όχι για δολοφονία ή βιασμό. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Δρόσος ανέφερε, ότι ο 32χρονος δεν έχει ενημερωθεί, ότι έχει βρεθεί η σορός της άτυχης κοπέλας.

Ο συνήγορος επικαλούμενος το απόρρητο, δεν αναφέρθηκε σε περισσότερα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας, είπε ωστόσο, ότι θα ζητήσει νέα προθεσμία, ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία. Τέλος, ο κ. Δρόσος εξέφρασε τα «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της 27χρονης από την Πολωνία» και επανέλαβε ότι το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής θα ρίξει «φως» στη υπόθεση.