Μύκονος: Αγγελία για μοντέλα «κράχτες» σε beach bar για προσέλκυση πελατών

Μύκονος: Αγγελία για μοντέλα «κράχτες» σε beach bar για προσέλκυση πελατών

Παρέχονται στέγη, τροφή, διασκέδαση και υψηλός μισθός

Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει και οι επιχειρηματίες στα ελληνικά νησιά καταστρώνουν τα σχέδια τους για να προσελκύσουν πελάτες, ανάμεσά τους και αυτοί της Μυκόνου, που παραδοσιακά προσελκύει πλήθος επισκεπτών, εκπροσώπων της εγχώριας και της ξένης showbiz, αλλά και του διεθνούς jet set.

Μάλιστα, κάποιοι επιχειρηματίες του νησιού εκτός από υπαλλήλους στην εστίαση, αναζητούν και όμορφες κυρίες, οι οποίες θα αναλάβουν ρόλο… «κράχτη» στις διάσημες παραλίες της Μυκόνου, για να προσελκύουν ευκατάστατους πελάτες στα πανάκριβα beach bar τους. Μια τέτοια αγγελία αλίευσε στο Facebook ο Κρικόρ Τσακιτζιάν, o οποίος τη μοιράστηκε με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Ζητούνται μοντέλα για πρώτη ξαπλώστρα–κύμα σε ρόλο κράχτη», αναφέρει η αγγελία και σύμφωνα με αυτήν παρέχονται στέγη, τροφή, διασκέδαση και υψηλός μισθός.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν, τι ανταπόκριση είχε η συγκεκριμένη αγγελία, αλλά όλα θα φανούν στις φωτογραφίες των παπαράτσι από την Ψαρού και τις άλλες κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου, όπου θα παρελάσουν καλλίγραμμες καλλονές με τα μπικίνι τους.