Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Είχε κατονομάσει τον 63χρονο παιδόφιλο της Ομόνοιας – Σοκάρει το ποινικό του παρελθόν

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Είχε κατονομάσει τον 63χρονο παιδόφιλο της Ομόνοιας – Σοκάρει το ποινικό του παρελθόν

Το θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας τον είχε αναφέρει με το μικρό του όνομα - Την είχε βιάσει πάνω από μία φορά

Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς χθες το ανήλικο θύμα αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια, έπειτα από παγίδα που του έστησε ο πατέρας μίας 14χρονης, στην οποία έστελνε χυδαία μηνύματα.

Η 12χρονη από τον Κολωνό μόλις είδε το πρόσωπο του 63χρονου, τον αναγνώρισε ως έναν από εκείνους που της έκλειναν ραντεβού, για να τη βιάσουν. Μάλιστα, η ανήλικη φέρεται να ισχυρίζεται, ότι ο συγκεκριμένος άνδρας την έχει κακοποιήσει περισσότερες από μία φορές και είναι ένας από εκείνους που είχε αναφέρει στις Αρχές μόνο με το μικρό του όνομα, καθώς δεν ήξερε το επώνυμό του.

Από την άλλη, ο 63χρονος σύμφωνα με τον πατέρα της 14χρονης, ισχυρίστηκε όταν τον ακινητοποίησε, πως αυτό το έχει κάνει πολλές φορές και μάλιστα έναντι αμοιβής σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών. «Ο τύπος "ψάρευε" κοριτσάκια και έτυχε στο λάθος κοριτσάκι. Έστειλε μηνύματα στην κόρη μου και σ’ ένα άλλο κοριτσάκι, "έλα" και τέτοια, "θα σας πάω στα ξενοδοχεία" κι ότι "το ‘χω κάνει χίλιες φορές" και σε ένα τηλεφώνημα το οποίο άκουγα εγώ, τον ρώτησε (η κόρη μου) "γιατί κύριέ μου μου τα στέλνετε αυτά;" και λέει "γιατί θέλω να σε γαμ@@@…"».

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 63χρονου

Τα όσα έρχονται στο φως για το ποινικό παρελθόν του 63χρονου, προκαλούν ανατριχίλα. Πριν από 25 χρόνια είχε καταδικαστεί για τον βιασμό μιας baby sitter στα Πετράλωνα. Ο 38χρονος τότε άνδρας, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες, δήθεν ότι αναζητούσε γυναίκα να του κρατήσει το παιδί και όταν συναντούσε τις κοπέλες, ορμούσε επάνω τους για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Πολλές οι απόπειρες, ωστόσο μία γυναίκα δεν κατάφερε να γλιτώσει. Τη βίασε, συνελήφθη γι’ αυτό, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, αποφυλακίστηκε με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. Η δημοσιοποίηση του βίντεο μέσω των social media από το πατέρα της 14χρονης, την στιγμή που πιάνει τον 63χρονο, άρχισε να ξετυλίγει ένα αδιανόητο κουβάρι αποκαλύψεων.

Σύμφωνα με κατοίκους στη γειτονιά που έμεινε μετά την αποφυλάκισή του, ο 63χρονος συνήθιζε να πετά χαρτάκια με άσεμνες εικόνες και ανήθικες προτάσεις, με το τηλέφωνό του επάνω, έξω από δημοτικό σχολείο της περιοχής. Κάποιοι φαίνεται πως πρόσεξαν την ανάρμοστη συμπεριφορά του και όπως λένε, πολύ σύντομα ο 63χρονος αναγκάστηκε να αλλάξει και πάλι γειτονιά.