Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα – Δεν θα επιτρέψω να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα – Δεν θα επιτρέψω να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου

«Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα άμα θέλει να χωρίσει, άμα θέλει να βγει από ένα γάμο, να μη φοβάται»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά τα όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τις λεπτομέρειες του διαζυγίου της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η ίδια, κρατώντας έναν λακωνικό λόγο, έδωσε τις δικές της απαντήσεις, ύστερα από τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της, πριν λίγες μέρες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε, αρχικά, για τα συναισθήματα που της έχουν γεννηθεί από όλη αυτή την κατάσταση. «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη, όπως καταλαβαίνεις. Φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν. Έβγαλα αυτή την ανακοίνωση, γιατί εγώ δεν μπορώ να το παίξω αυτό το παιχνίδι, ούτε θέλω, ούτε το έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκειται. Προφανώς, ειπώθηκαν τεράστια ψέματα. Αν ίσχυαν όλα όσα ειπώθηκαν, δεν θα υπήρχαν αυτές οι αποφάσεις της δικαιοσύνης. Οπότε, εγώ απευθύνομαι στη δικαιοσύνη, τα στοιχεία αφορούν μόνο τη δικαιοσύνη, δεν είναι προς δημοσίευση, οπότε δεν θα τα παραθέσω και όλα στον κόσμο και ούτε πρόκειται να πω καμία αλήθεια, που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν τα ανήλικα παιδιά μου».

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε πως «στεναχωρήθηκα, αλλά έχω περάσει τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια, που μέσα από όλα αυτά, έχω βγει πιο δυνατή και μπορώ να το επεξεργαστώ καλύτερα. Στεναχωριέμαι για το πλαίσιο που μπορεί να πάρει όλο αυτό, αλλά δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθούν και να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου, για τη δημόσια εικόνα που έχει το προσωπικό όφελος στο τέλος. Οπότε, δεν θα το κάνω αυτό».

«Ο Θοδωρής το γνωρίζει αυτό πολύ καλά, ήξερε εκ των προτέρων ότι εγώ δεν πρόκειται να βγω να τοποθετηθώ σε όλα αυτά που ειπώθηκαν, οπότε μπορεί να το κάνει όσες φορές θέλει. Και θα σου πω πως ότι και να ειπωθεί, όσο τεράστιο ψέμα κι αν είναι, δεν θα το κάνω», τόνισε, ρίχνοντας τα βέλη της στον πρώην σύντροφό της.

«Αυτό που θέλω να μείνει στο τέλος της ημέρας, είναι ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα και τον χώρο, άμα θέλει να χωρίσει, άμα θέλει να βγει από ένα γάμο, να μη φοβάται. Να μη φοβάται τη διαπόμπευση, την κοινωνική αποστράγγιξη, τους εκβιασμούς… Γιατί εγώ μπορεί αυτό να το παθαίνω τώρα μπροστά σε όλη την Ελλάδα, αλλά η κάθε γυναίκα το παθαίνει στη γειτονιά της, το παθαίνει στο χωριό της, το παθαίνει στην πόλη της και… δεν μασάμε» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

<div